Styrelsen

Annelie Nallgard - Kassör

Under det sista halvåret kom Linus dåliga mående till sin spets. Vi sökte hjälp där vi trodde den fanns men tyvärr tog ingen hans dåliga mående på allvar. I en akut situation ser man att det finns stora luckor och brister när det gäller ungdomar i Dalarna under 18 år.

 

Det här gav upphov till en frustration och ilska och tankar som -Ingen ska behöva vara med om detta år 2013. Efter hans död fick jag en stark inre drivkraft att göra något för ungdomar och mammor i liknande situation som min och Linus. Tinyfonden kommer förhoppningsvis bli en början till förändring.

 

Min vision är att det ska finnas ett ställe/allhus/hem med helhetstänk, där ingen dörr stängs om en ungdom behöver hjälp.

Agneta Karlsson - Ordförande

Linus var ett av mina hjärtebarn, som min egen fast jag inte fött honom. Som moster hade jag förmånen att slippa föräldrarollen och bara njuta av roliga saker och upptåg när han var liten. Under Linus sista halvår i livet kom jag att stå vid sidan av min syster och kämpa för att Linus skulle få den hjälp han behövde. Den frustration jag kände när "alla kontor var stängda" och upplevelsen omkring dem som hade ansvar att hjälpa oss och Linus är idag en av drivkrafterna i mitt liv och mitt arbete. Frustrationen av att inte bli lyssnad och trodd när det var som mörkast är en trist erfarenhet.

 

Saknaden av Linus och sorgen att han så ung valde bort sitt liv är tung. Jag miste mitt hjärtebarn och står vid sidan av min syster som miste sin son. Jag vill hjälpa till att bidra till framtidshopp för andra som upplever samma som min syster och vår familj gått igenom.

Helena Andersson - Sekreterare 

Maria Andersson - Ledamot

Annica Backman - Ledamot

Tinyfonden Bankgiro 5099-0043

Swish 123 54 98 985